Skip to content

Per a la setena edició de la Demo Day els sis estudis de Catalunya, Regne Unit, Argentina i Polònia presentaran els seus projectes davant de professionals de la indústria i més de 300 assistents. Alhora, les “demos” dels projectes presentats estaran disponibles per a ser descarregades gratuïtament, i el mateix dia es podran  jugar a l’àrea social de la trobada.

Des de DeviCAT ens complau arribar a la sisena trobada mensual de professionals dels videojocs a Catalunya. Per a qui encara no coneix les nostres trobades, és un esdeveniment privat, gratuït i obert a la comunitat, professionals, empreses, administracions i referents de la indústria. Es tracta d’un espai facilitat per DeviCAT amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, ​​per crear xerrades i espais de networking al voltant dels interessos de la comunitat.

En aquesta penúltima trobada, DeviCAT col·labora amb GameBCN amb l’organització de ponències i xerrades amb referents locals i internacionals de la indústria del videojoc i del sector de publishing.

Volem celebrar amb vosaltres una DemoDay especial. Donem protagonisme, suport, i  impuls a GameBCN i als esforços del programa d’incubació. Celebramos el talento “indie” y consigamos que el nuestro sea un ecosistema fuerte, diverso, y unido.

Us hi esperem!