Saltar al contenido

DeviCAT ha recopilat recursos descarregables i enllaços perquè puguis gaudir en linia #GDC24

Cada any, la GDC es consolida com el punt de trobada essencial per a desenvolupadors de jocs, oferint una oportunitat única per connectar, aprendre i explorar les últimes innovacions de la indústria.

Si viatges a San Francisco:

5 Recomanacions Bàsiques per Visitar la Conferència GDC 2024

La Game Developers Conference (GDC) 2024 es presenta com una cita ineludible per a professionals del desenvolupament de videojocs. Amb un programa ple d’activitats, xerrades i exposicions, aquí tens cinc recomanacions essencials per aprofitar al màxim la teva visita:

Planifica la teva Agenda amb Antelació: Amb més de 700 conferències i 1000 sessions, és crucial prioritzar aquelles xerrades que més s’alineen amb els teus interessos i necessitats professionals. Utilitza la plataforma de GDC per marcar els teus favorits i construir un horari personalitzat.

Networking Estratègic: La GDC reuneix a més de 28.000 professionals del sector, oferint una oportunitat incomparable per connectar amb col·legues, mentors i líders de la indústria. Prepara’t per socialitzar, porta amb tu targetes de presentació i no dubtis a participar en esdeveniments de networking.

Explora l’Expo: Amb més de 500 empreses líders presents, l’Expo és el lloc ideal per descobrir les últimes tecnologies i tendències. Dedica temps per visitar els stands, participar en demos i entaular converses amb els expositors.

Apunta a les Sessions de Transferència de Coneixement: Les sessions específiques dissenyades per compartir coneixements pràctics són una mina d’or d’aprenentatge. Assegura’t d’assistir a aquestes per portar amb tu insights aplicables al teu treball.

Mantén-te Obert i Curós: Aprofita la diversitat de la GDC explorant temes fora de la teva àrea d’especialització. La innovació sorgeix de la intersecció de diferents camps, per la qual cosa mantenir una ment oberta pot inspirar-te de maneres inesperades.

App de la GDC 2024 Per a facilitar l’assistència i participació, la GDC ha desenvolupat una app pròpia que ofereix accés a informació clau, recursos i serveis, així com detalls de les empreses líderes en tecnologia de videojocs que participen en l’esdeveniment.
Extra Lives: The Live Experience

El 20 de març, abans dels premis IGF i GDCA, tindrà lloc «Extra Lives: The Live Experience». Aquesta emocionant experiència de joc de rol en viu permetrà al públic votar i influir en la narrativa, oferint múltiples finals basats en les decisions de l’audiència.

Recorda, la GDC no és només una oportunitat per actualitzar-te sobre l’estat de l’art en el desenvolupament de videojocs, sinó també per inspirar-te, connectar amb la comunitat global de desenvolupadors i visualitzar el futur de la indústria. Prepara’t per una experiència enriquidora!

Visita GDC 2024 per més informació i detalls sobre com assistir.

Si NO viatges a San Francisco:

Destacats de la GDC 2024: Un Punt de Trobada per a Desenvolupadors de Jocs

La Game Developers Conference (GDC) 2024 és l’esdeveniment de referència mundial per als professionals del desenvolupament de videojocs, on la comunitat es reuneix per compartir coneixement i últimes tendències. Aquí tens un resum d’esdeveniments i continguts més destacats d’aquest any i que POTS CONSULTAR EN lÍNEA o DESCARREGAR:

Veure en líniea Premis IGF i Game Developers Choice Awards 2024

El 20 de març, el West Hall del Centre de Convencions Moscone a San Francisco acollirà les cerimònies dels premis IGF i GDCA. Aquests esdeveniments, que celebren la innovació i l’excel·lència en el desenvolupament de jocs, es podran seguir en línia a través de Twitch i en directe a Twitter amb els hashtags #IGF2024 i #GDCA2024.

Accés als recursos de la Galeria d’Història dels Videojocs

La GDC s’ha unit amb la Video Game History Foundation per presentar una galeria interactiva que destaca desenvolupadors i jocs històrics menys coneguts, a més d’una exposició sobre la preservació dels videojocs. Visita la seva web on pots descarregar i consultar contiguts en líniea com el seu PODCAST i altres continguts.

Descarrega l’informe sobre l’estat de la indústria del joc 2024

Aquest darrer any ha estat un repte per a la indústria del joc. Diversos estudis tenen van tancar les seves portes i milers de desenvolupadors han estat acomiadats, a mesura que van augmentar El conglomerat d’estudis afecta el panorama laboral i el mercat laboral potencial. La IA generativa sembla a punt d’augmentar la productivitat, tot i que alguns temen tecnologia podria provocar més trastorns.

L’enquesta sobre l’estat de la indústria del joc de 2024 és la dotzena d’una sèrie d’informes anuals en curs que ofereixen visió de la forma de la indústria. Aquest any, GDC ha treballat per disseccionar i analitzar les dades de l’enquesta, proporcionant una visió més detallada del que hem tingut mai abans.

Més de 3K desenvolupadors intervenen en temes clau com a acomiadaments en la indústria, IA generativa, polítiques de retorn a l’oficina, accessibilitat i més. Llegeix l’informe complet!