Skip to content

Associació de Desenvolupadors
i Editors de Videojocs a Catalunya

Suport al desplegament de la indústria catalana del videojoc com a sector estratègic

Potenciem el videojoc com una indústria de talent amb projecció de futur.

DeviCAT és una associació horitzontal que agrupa empreses creades a Catalunya, però també empreses internacionals amb seu a Catalunya.

L’ecosistema català del videojoc busca projectar-se a mitjà i llarg termini a través de diferents àmbits socials, laborals, polítics i econòmics, transformant i col·locant Catalunya en un referent europeu. 

Actualment Catalunya acull 200 empreses de videojocs i 4.000 professionals.

DeviCAT impulsa i connecta la indústria.


Fem més fort, divers i unit l’ecosistema del videojoc.

DeviCAT ofereix  suport a membres de l’ecosistema a fi d’establir connexió i la creació de sinergies entre les empreses associades i la cooperació amb les universitats i centres de formació i de desenvolupament tecnològic.

DeviCAT és una entitat que no treballa només per als seus socis sinó per a crear i enfortir a la comunitat de professionals, oferir-los formació, visibilitat i oportunitats de negoci. Treballem perquè sorgeixin cada cop més equips i projectes autòctons.

Vols treballar a la indústria del videojoc?


A les TROBADES MENSUALS PER A PROFESSIONALS DELS VIDEOJOCS fem comunitat, compartim coneixements i generem intel·ligència col·lectiva amb l’ecosistema d’empreses i professionals dels videojocs .

Cada mes DeviCAT organitza esdeveniments presencials amb espai de debat i una secció de networking, snacks & drinks.

Les trobades són gratuïtes, només t’has d’inscriure.


Actuacions DeviCAT

en el marc de la

Taula del Videojoc

Entrevistes, articles de premsa i recursos sobre videojocs.


27 d’octubre Congrés de Videojocs a Terrassa

Sota l’organització de l’UPC i l‘Ajuntament de Terrassa, el Simposi sobre Investigació a la Indústria Indie del Videojoc proposa l’estudi i recerca, així com establir un diàleg entre els diferents actors implicats, de l’acadèmia i la indústria, per debatre accions que potenciïn millores i nous models de col.laboració en l’ecosistema del videojoc.

L’acte paral.lel “INDIE GAMES TRS“, és un esdeveniment d’accés lliure que servirà com punt de trobada per tota l’escena independent del videojoc espanyol.

Ponències centrades en el videojoc indie com a objecte d’estudi acadèmic o de divulgació. Les temàtiques abordaran noves tendències creatives i de disseny, els models de negoci, l’estat o l’evolució de la indústria indie o les perspectives històriques.


Data i horari: 27 de Octubre de 2023 de 09 h a 20 h.

Lloc: Auditori Municipal de Terrassa – Carrer de Miquel Vives, 2, 08222 Terrassa, Barcelona i
Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) – Carrer de la Igualtat, 33, 08222 Terrassa, Barcelona

Organitza: Ajuntament de Terrassa i Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM)


Al nostre canal de Twitter compartim informació sobre les novetats d’empreses i estudis de videojocs, també publiquem CONVOCATÒRIES, AJUDES i SUBVENCIONS d’impuls a l’ecosistema.

Passem Pantalla 2022

L’esdeveniment organitzat per la Direcció General d’Innovació i Cultura Digital del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya titulat: ‘Passem Pantalla: els videojocs es manifesten’ ha posat en relleu la importància de la indústria cultural del videojoc, que ja és punta de la llança de la cultura digital a.l nostre país.

La Honorable Consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, i el Molt Honorable Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, han presentat tres documents que dibuixen el present i el futur del sector del videojoc de Catalunya:

La Taula del Videojoc

El catàleg d’empreses catalanes de videojocs 2022

El Llibre Blanc del videojoc a Catalunya 2021

DeviCAT ha participat a l’esdeveniment amb la representació del seu president Xavier Carrillo (mireu el seu discurs en aquest enllaç).